0
Košarka

Serbia's players and staff listens the national anthem prior to the friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

UZEĆEMO SVETSKI KUP, JAVLJA MI SE U SNU, ALE ALE: „Neguj mo srbski“ novom pesmom ispratio Orlove na Mundobasket! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.23 u 19:50

Svi jedva čekamo prvenstvo.

Košarkaška reprezentacija Srbije, danas je pobedom na Brazilom, završila sa pripremnim utakmicama pred Svetsko prvenstvo. Orlovi su nakon Kupa u Kini, spremni da otputuju u Manilu, gde će igrati svoje mečeve Mundobasketa, a u susret prvenstvu, „Neguj mo srbski jezik“ je ponovo oduševio sve ljubitelje košarke u našoj zemlji novom pesmom posvećenom nacionalnom timu.

Kao što je to tradicija pred Svetska prvenstva, ovog puta, uživamo u pesmi „Uzećemo Svetski kup“.

– Uzećemo Svetski Kup, javlja mi se u snu, ale ale, napad na isteku, Bogdan za titulu za majku Srbiju – samo je jedan delić pesme.

Muziku su radili poznati izvođači Cobi i Cvija, dok je tekst delo ljudi sa stranice „Neguj mo srbski jezik“.

Podsećamo, Srbija će se na Svetskom prvenstvu naći u grupi B zajedno sa selekcijama Južnog Sudana, Portorika i Kine. Nakon toga, u slučaju da Orlovi opravdaju ulogu favorita, dve najbolje ekipe iz ove grupe, kao i grupe u kojoj se nalaze Italija, Dominikanska Republika, Angola i FIlipini, formiraće novu grupu.

Zatim će dve najbolje selekcije iz te novoformirane grupe obezbediti plasman u četvrtfinale.

Koliko Srbija može na Svetskom prvenstvu u košarci?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter