0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

TOTENHEM PROBUDIO JUNAJTED: Ten Hag pod hitno hoće da angažuje zvezdu Pari Sen Žermena!

Objavljeno: 21.08.23 u 21:50

Videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka

Fudbalski klub Mančester junajted poslao je zanimljivu ponudu Pari Sen Žermenu za iskusnog italijanskog reprezentativca Marka Veratija.

Verati, čija je trenutna starosna dob 30 godina, ima važeći ugovor sa šampionom Francuske do juna 2026. godine.

Prema informacijama iz francuskih medija, menadžer Mančester junajteda, Erik ten Hag, veliki je obožavalac Veratija i želi ga dovesti u svoj tim. Italijanski vezni fudbaler, međutim, ima i ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije. Ipak, Verati ima čvrst plan za svoju budućnost, jer je njegova glavna ambicija da zaigra u italijanskoj Seriji A.

Iako su u Mančester junajtedu spremni da mu ponude primamljiv ugovor, Verati planira da odbije ponudu za prelazak u Premijer ligu. On je jasno stavio do znanja da mu se transfer u Englesku ne čini privlačnim uprkos finansijskom izazovu koji bi to značio.

Italijanski fudbaler ima plan da ostane u Pari Sen Žermenu do kraja sezone, a zatim bi konačno kročio na terene Serije A, čime bi se ostvarila njegova dugoželjena želja.

Verati je stigao u Pari Sen Žermen 2012. godine iz Peskare, a za klub iz Pariza odigrao je impresivnih 416 utakmica i postigao 11 golova. Njegova budućnost sada leži u odluci da se ostvari u italijanskom fudbalu, uprkos primamljivim ponudama sa drugih strana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter