0
Evropske lige

from left goalkeeper Predrag Rajkovic, Djordje Petrovic, Vanja Milinkovic-Savic and goalkeeperVeljko Ilic during the UEFA European Qualifiers Practice Training at Ludogorets Arena on June 19, 2023 in Razgrad, Bulgaria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) goalkeeper Veljko Ilic

SRBIN U ČELSIJU: Piksijev Orao postaje novi čuvar mreže londonskih Plavaca!

Objavljeno: 21.08.23 u 22:55

Najave su se obistinile

Posle intenzivnih spekulacija u proteklim danima, transfer srpskog golmana Đorđa Petrovića je sada i zvanično potvrđen. Mladi čuvar mreže postao je novi član engleskog tima Čelsi, a prema saopštenju kluba, Petrović će u sredu stići iz Bostona gde je igrao za Nju Ingland.

Ovaj talentovani golman će proći kroz lekarske preglede pre nego što potpiše ugovor u transferu vrednom 16 miliona evra. Petrović će zajedno sa Robertom Sančezom, drugim golmanom ekipe, konkurisati za mesto na golu čuvenog londonskog kluba.

Đorđe Petrović je svoju fudbalsku karijeru započeo u Čukaričkom, a pre nešto više od godinu dana preselio se u MLS i postao član Nju Inglanda. Brzom i zapaženom igrom, uspeo je da se istakne kao jedan od najboljih golmana u američkoj ligi. Ovo novo poglavlje u njegovoj karijeri sada će ga odvesti na Ostrvo gde će se nadmetati sa izazovima engleske Premijer lige.

Đorđe Petrović je takođe branio boje srpske reprezentacije, a dosad je nastupao za nacionalni tim na dva meča. Očekivanja su visoka kako od njega tako i od strane navijača Čelsija dok se priprema za svoje buduće izazove u renomiranom klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter