0
Atletika

BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 21: Ivana Spanovic Vuleta of Serbia during the Women's Long Jump medal ceremony on Day 3 of the World Athletics Championships Budapest 23 at National Athletics Center on August 21 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

SPREMITE SE ZA NOVE MEDALJE: Ivana Vuleta nakon osvajanja zlata na Svetskom prvenstvu poslala moćnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 21.08.23 u 21:20

Sada čekamo Olimpijske igre u Parizu

Ivana Vuleta, poznata kao kraljica srpske atletike, dostigla je apsolutni vrhunac svoje karijere osvajanjem zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u atletici na otvorenom, održanom u Budimpešti.

Svoj neverovatan uspeh postigla je u disciplini skoka udalj, gde je zabeležila impresivnih 7,14 metara, čime je ne samo osvojila zlatno odličje, već je i postavila novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom. Ovaj podvig obeležava njen prvi svetski šampionat na otvorenom, naglašavajući njenu izvanrednu atletsku veštinu i predanost.

Nakon pobede, Ivana je s ponosom i emocijom slušala himnu svoje domovine, dok joj je oko vrata okačena zlatna medalja sa gravurom njenog imena – dokaz njenog truda, posvećenosti i izuzetnog talenta. Deljenjem ovog trenutka sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, Ivana je pokazala koliko joj znači ovo postignuće i koliko je ponosna na svoj napor i izvedbu.

Na svom Instagram profilu, Ivana je podelila fotografije medalje sa obe strane, sa takmičenja i sa svečanosti dodele medalja, istovremeno inspirišući svoje pratioce i pokazujući da vreme, trud i vera u sebe mogu dovesti do nečeg izuzetnog.

Vreme je vaš najveći saveznik i ako ništa drugo… samo čekajte! Svetska prvakinja! – poručila je Ivana na svom Instagram profilu, ostavljajući jasnu poruku da su njen uspeh i motivacija rezultat njenog upornog rada i vere u sopstvene sposobnosti. Ovaj trijumf bez sumnje je najveća medalja u Ivaninoj dosadašnjoj karijeri, ali i iskra inspiracije za mlade sportiste širom Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter