0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SILOVATELJ NE MOŽE U JUNAJTED: Crveni đavoli se odrekli jednog od najvećih talenata svoje škole!

Objavljeno: 21.08.23 u 20:55

Nema više mesta za njega

Dugačak period nesigurnosti i spekulacija oko budućnosti Mejsona Grinvuda u Mančester Junajtedu je okončan. Klub je danas zvanično saopštio da se razilazi s engleskim ofanzivcem, označavajući kraj njegove epohe na Old Trafordu.

Grinvud, koji je ponikao u Mančester Junajtedu i smatran je jednim od najsvetlijih talenata kluba, više neće biti deo prve ekipe. Još uvek nije precizirano da li će Grinvud biti poslat na pozajmicu ili će ugovor biti raskinut.

Njegova fudbalska karijera je bila obeležena usponima i padovima. Posle perioda kada se afirmisao u prvom timu i čak postao reprezentativac Engleske, Grinvud je suočen s ozbiljnim skandalom. U januaru 2022. godine, bio je optužen za pokušaj silovanja i nasilje nad devojkom, što je rezultiralo njegovim hapšenjem.

Ovaj događaj je imao ozbiljne posledice po njegovu karijeru. Bio je izvan tima više od godinu dana, dok su pravosudni organi istraživali slučaj. Iako optužnica nije podignuta, Grinvud je bio pod istragom, a takođe je bio podvrgnut i pravilima uslovne slobode.

Interni proces u klubu je počeo zimu prethodne sezone i nedavno je zaključen. Utvrđeno je da je Grinvud svojim postupcima naštetio ugledu kluba i da je najbolje da se raziđu. Klub je naveo da bi povratak Grinvuda u prvi tim bio izazovan i da bi najbolje rešenje bilo da on nastavi svoju karijeru negde drugde.

Trenutno nije poznato koji klub bi bio spreman da mu pruži šansu za novi početak. Atalanta i Roma su se pominjali kao zainteresovani klubovi, ali za sada nema zvaničnih informacija o njegovoj narednoj destinaciji.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter