0
Košarka

Nikola Jovic during the friendly match between Serbia and Puerto Rico at Stark Arena on August 16, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POGLEDAJTE TROJKU NIKOLE JOVIĆA KOJA JE SRUŠILA BRAZIL: Mladi košarkaš postao heroj novog trijumfa! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.23 u 17:39

Ima mnogo toga da pokaže.

Savladala je košarkaška reprezentacija Srbije selekciju Brazila sa 89:85, u poslednjoj pripremnoj utakmici pred Mundobasket, a heroj ovog trijumfa, bio je Nikola Jović. Košarkaš Majamija je pri rezultatu 82:82, na oko 50 sekundi do kraja meča, pokazao svoj raskošan talenat.

On je imao slobodnu stranu da igra jedan na jedan, a to je iskoristio na najbolji mogući način. Jović je nakon finte napravio dribling, potom „step bek“, dok je onda usledio šut i pogodak iza linije 6.75 metara.

Jović je na ovom susretu postigao 11 poena.

– Dobra provera, poštedeli smo Bogdanovića i Milutinova, jer su malo više igrali ranije. Ostali su dobili minute koji nisu do sada mnogo igrali i ovo je priprema za sve što nas čeka od 26. avgusta. Sutra idemo u Manilu, sledi odmor i rad na detaljima ekipa se razvija u dobrom smo raspoloženju, i to je važno, da se dobro pripremimo i adaptiramo na vremensku razliku i to je to – rekao je selektor Pešić nakon pobede.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter