0
Košarka

head coach Svetislav Pesic and Aleksa Avramovic (R) during the friendly match between Serbia and Puerto Rico at Stark Arena on August 16, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PEŠIĆ OTKRIO ZAŠTO BOGDANOVIĆ I MILUTINOV NISU IGRALI: „Brazil nam je baš trebao!“

Objavljeno: 21.08.23 u 17:12

„Sutra idemo u Manilu.“

Košarkaši Srbije savladali su selekciju Brazila rezultatom 89:85 u okviru generalne probe pred predstojeće Svetsko prvenstvo. Nakon utakmice, svoje utiske je izneo selektor naše selekcije, Svetislav Pešić, koji je istakao da je timu upravo bio potreban ovakav meč i protivnik.

– Trebala nam je ovakva jedna utakmica protiv Brazila koji su veliki i visoki sa iskusnim spoljnim igračima i znaju da igraju, imaju atletiku. To je ekipa koja je dobila Australiju pre nedelju dana i sve ostale su čini mi se dobili. Brazil je protivnik koji nam je legao, a kada nas je sponzor pozvao i ponudio da dođemo na turnir ja sam pitao ko će da igra, pa nam je ovakva ekipa trebala – počeo je Pešić.

Selektor je potom otkrio da je stručni štab odlučio da odmori Bogdanovića i Milutinova i da je ekipa u dobrom raspoloženju.

– Dobra provera, poštedeli smo Bogdanovića i Milutinova, jer su malo više igrali ranije. Ostali su dobili minute koji nisu do sada mnogo igrali i ovo je priprema za sve što nas čeka od 26. avgusta. Sutra idemo u Manilu, sledi odmor i rad na detaljima ekipa se razvija u dobrom smo raspoloženju, i to je važno, da se dobro pripremimo i adaptiramo na vremensku razliku i to je to.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter