0
Domaći fudbal

Leonardo Partizan- Buducnost Podgorica kvalifikacije za ligu sampiona 11.7.2017. Beograd, Srbija 11. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NIŠTA OD LEONARDA: Umesto povratka u Partizan ljubimac Grobara ide na Maltu!

Objavljeno: 21.08.23 u 23:50

Neće se ostvariti snovi navijača crno-belih

Bivši fudbaler Partizana, Leonardo da Silva Souza, donosi uzbudljive vesti o svojoj budućnosti u fudbalskom svetu. Nakon nedavnog susreta sa svojim bivšim klubom u prijateljskom meču, gde je unelo sreću crno-belima u duelu protiv Sabaha, brazilski fudbaler sada otkriva sledeći korak u svojoj karijeri.

Leonardo prelazi na Maltu i zvanično postaje član fudbalskog kluba Balzan. Ugovor koji ozvaničava njegovu saradnju sa Balzanom potpisan je nedavno, čime su otvorena nova vrata za Brazilca u svetu fudbala.

Ovaj transfer nije samo važan korak za Leonarda, već donosi i zanimljivu povezanost sa balkanskom fudbalskom scenom. Sportski direktor Balzana, Vladimir Simović, ima bogato iskustvo kao bivši skaut Crvene zvezde, čime se stvara zanimljiva veza između njegovog novog kluba i prethodnih fudbalskih iskustava.

Leonardo donosi sa sobom iskustvo stečeno tokom svog bogatog igračkog puta, uključujući i vreme koje je proveo kao deo tima Partizana. Njegova odluka da se pridruži Balzanu na Malti označava nastavak njegove profesionalne fudbalske avanture i otvara vrata novim izazovima na terenu.

Očekuje se da će Leonardo doneti svoj talenat, posvećenost i energiju Balzanu, doprinoseći tako dinamičnoj atmosferi kluba i nadama za uspešnu sezonu na Malti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter