0
Fudbal

FOTO: Starsport

ISTORIJA NA NOVOM STADIONU: Mreža se po prvi put zatresla na leskovačkoj lepotici! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 21.08.23 u 22:33

Jug Srbije je dočekao da ovo velelepno zdanje bude otvoreno

Fudbaleri Dubočice su proslavili pobedu na spektakularnom otvaranju svog novog stadiona u Leskovcu, dok su u trećem kolu Prve lige Srbije trijumfovali nad RFK Novim Sadom rezultatom 2:1, ostvarivši svoju prvu pobedu u ovosezonskom takmičenju.

Pun stadion kapaciteta 8.136 gledalaca uživao je u otvaranju ovog novog zdanja i prikazanoj igri. Iako su gosti poveli već u petom minutu igre golom Nikole Čolića, Dubočica nije klonula duhom. Tim je hrabro napadao sve do 29. minuta kada je Đorđe Belić postigao gol koji je doneo izjednačenje.

FOTO: Starsport

Drugi deo igre otvorio se na isti način kao i prvi – brzo i sa golom. Već u prvom minutu drugog poluvremena, Stefan Đurić je savladao protivničkog golmana i doneo prvi trijumf svojoj ekipi u ovoj sezoni.

FOTO: Starsport

Ova pobeda Dubočici donosi četiri boda i poziciju u sredini tabele, dok RFK Novi Sad ostaje na samo jednom bodu nakon tri odigrana kola. Navijači su imali priliku da uživaju ne samo u otvaranju novog stadiona, već i u zanimljivoj i borbenoj igri koja je obeležila ovaj meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter