2
ATP

FOTO: Twitter/@CincyTennis

GLAVA, SRCE, KOHONES: Što ne može niko, može Novak!

Objavljeno: 21.08.23 u 02:33

Sinsinati goreo do poslednjeg trenutka.

U velikom finalu Mastersa u Sinsinatiju Karlos Alkaraz osvojio je prvi set rezultatom 7:5 nakon sat vremena igre i tako stavio Novaka Đokovića u nezgodnu poziciju, a potom je u taj-brejku drugog seta nije uspeo da savlada Novaka, pa se otišlo u treći set, a tamo je posle velike drame Novak Đoković nakon skoro četiri sata igre uspeo da dođe do istorijske pobede za 39. Masters u karijeri.

Naime, Srbin je imao prednost brejka pri rezultatu 4:2, ali ipak odmah je u narednom gemu izgubio svoj servis i potom osvojio samo jedan gem do kraja seta.

Karlos u nastavku može da igra dosta rasterećenije s obzirom na stečenu prednost, a tako je i krenuo jer je u ranoj fazi drugog seta došao do brejka.

Ipak, kada se činilo da je sve izgubljeno, Novak se vratio u drugi set, i primorao Španca da serivra za opstanak u njemu, ali ipak otišlo se u taj-brejk gde se ipak Novak snašao bolje i odveo meč u odlučujući set.

Tamo je prvi srpski teniser stigao do brejka u sedmom gemu, pa je potom nakon par propuštenih meč lopti, u devetom imao priliku i da servira za set koju je propustio i potom se dodatno zakuvalo u Sinsinatiju, a kulminacija svega desila se u taj-brejku, gde je najbolji teniser svih vremena napokon iskoristio petu meč loptu i priveo antalogijski meč kraju.

15
2

2 Komentara

  1. Ja vise nemam snage da gledam njegove mečeve prestao sam gledati kad je izgubio brejk u prvom setu uz misao“ipet Novak pobjeđuje sam sebe“.Sad moram tražit reprizu.

    1
    0
    Odgovori
  2. NOLE i KARLITO to su srca dva, igrali su dugo i pružili publici VRHNOLE, srce i duša Srbije, Karlito srce i duša Španije

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter