0
ATP

FOTO: Twitter/@CincyTennis

EMOTIVNI ALKARAZ NAKON PORAZA NIJE KRIO SUZE: Govor je dotakao svakoga na stadionu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.23 u 10:14

Ovo je bilo posebno.

Novak Đoković je, sada već možemo reći, u legendarnom finalu bio bolji od Karlosa Alkaraza nakon tri seta i gotovo četiri sata igre, a nakon meča Španac nije mogao da sakrije emocije.

Za vreme dodele pehara, Karlos se posebno zahvalio svom bratu koji je bio na tribinama, i prilikom obraćanja nije mogao da sakrije suze, što je bio najemotivniji momenat turnira, i malo ko je ostao ravnodušan na govor mladog tenisera.

„Moj brat je tu. Sjajno je imati te ovde i to što me bodriš svaki dan. Zbog tebe sam svaki dan sve bolji čovek. Hvala što si bio uz mene. Sinsinati, ne mogu da kažem dovoljno hvala, bili ste divni prema meni. Sinsinati mene voli, ali ja volim Sinsinati. Vratiću se jači“, zaključio je mladi Španac.

Ipak, niko ne sumnja da je ovo samo početak i da ćemo sigurno i duže od naredne decenije gledati Karlitosa u finalu turnira u Ohaju.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter