0
Košarka

Aleksa Avramovic Marko Guduric Filip Petrusev Vanja Marinkovic Dejan Davidovac friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

AVRAMOVIĆ I PETRUŠEV SLOŽNI POSLE TRIJUMFA: „Puni entuzijazma idemo u Manilu – ono pravo tek predstoji!“

Objavljeno: 21.08.23 u 18:06

Samouvereni su srpski reprezentativci.

Košarkaši Srbije savladali su selekciju Brazila rezultatom 89:85 u okviru generalne probe za predstojeće Svetsko prvenstvo. Nakon utakmice, svoje utiske izneli su košarkaši Aleksa Avramović i Filip Petrušev.

Avramović je poručio da je ekipa imala dve kvalitetne provere i da tim pun entuzijazma putuje u Manilu.

– Dobro, vrlo kvalitetne dve provele prvo protiv Kine sa kojom i otvaramo SP i Brazilci koji su kvalitetni koji imaju izuzetnu spoljnu liniju sa NBA igračima i bivšim NBA igračima i sjajno su povezani sa centrima poput Bruna Kabokla koji je odličan igrač. Imali smo i pad i sitnih propusta, ali intenzitet je bio na visokom nivou i bez dvojice naših najboljih igrača izneli meč na pravi način i pobedom puni entuzijazma putujemo u Manilu – istakao je Avramović.

Sa druge strane, Petrušev je naveo da ono pravo tek predstoji na Filipinima.

– Dobar turnir za nas, dve pobede. Mislim da smo podigli formu u odnosu na turnir u Grčkoj tako da i dalje imamo par stvari da korigujemo pre početka prvenstva, ali mislim da smo izgledali dobro. Danas smo bili nekompletni i ono pravo tek predstoji pa ćemo biti najbolja verzija tek u Manili – istakao je Filip Petrušev.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter