0
Atletika

FOTO: YouTube/Screenshot

VUČIĆ POSETIO ALTETIČARE U BUDIMPEŠTI: ‘Da smo mi napravili ovakav stadion, plakao bih od sreće!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.23 u 11:15

Prvi čovek naše zemlje uz sportiste.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić trenutno se nalazi u Budimpešti gde se održava Svetsko prvenstvo u atletici. On se danas sastao sa našim predstavnicima u ovom sportu, a tu su prisustvovali i čelnici Atletskog saveza. Osvrnuo se kakav su stadion napravili Mađari. 

-Ja sam video ovaj stadion što su napravili, stvarno je lep. Prelepo je kako su uradili. Važno je da pokušamo i mi. Gledam da sad to napravimo, da smo mi to uradili, plakao bih od sreće. – poručio je on.

Potom je dodao da moraju da nađu rešenje kako da se održavaju ti novi stadioni.

-Problem je u održavanju ovoga što smo uradili. Moramo da nađemo neka rešenja za budućnost. Tražimo najmodernije svetske kompanije da nam pomognu da vodimo stadione koje smo napravili, jer ne dolazi u obzir da to ostavimo na upravljanje lokalnim samoupravama. To bi bila katastrofa. Imamo problem i sa održavanjem tribina. – istakao je Vučić.

Nakon toga je rekao da je upućen šta se dešava u atletici.

-Ja, za razliku od drugih, slučajno znam i kako je Asmir i odakle je i kako je došao. Uvek je davao sve što je mogao za Srbiju. Armine kako je bilo juče?

-Kvalifikacije, finale. – naveo je Sinančević.

 -Nego, gadna je konkurencija. – nastavio je predsednik.

Onda se dotakao Kolašinca.

 -Stvarno, nikad za kuglu nije bilo teže. Vi ste iz Brodareva, prijepoljska opština. – konstatovao je Aleksandar Vučić.

-Kad pogledate, mi smo jako blizu. Lad pogledate odakle je moj otac, to je samo preko brdo. – odgovorio je Kolašinac.

-Jes preko brda, samo ti treba dva sata. – kazao je kroz osmeh Vučić.

Na kraju se obratio i predsedniku ASS, Veselinu Jevrosimoviću.

-Oni su ti tri različite opštine, Elzan, Asmir i Armin. Hvala svim kako i na koji način brane boje Srbije. – zaključio je.

Podsetimo, Ivana Vuleta se plasirala u finale skočivši 6,82 metara, dok je skok Milice Gardašević od 6,51 nedovoljan bio za dalji korak. Sinančević je u finalu juče osvojio deveto mesto, dok je Asmir Kolašinac ispao u kvalifikacijama.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter