0
Atletika

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 03: Aleksandar Vucic President of Serbia speaks with tennis players Novak Djokovic of Serbia on February 3, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VUČIĆ NAJAVIO IZGRADNJU ATLETSKOG STADIONA: ‘To je za našu budućnost dobro, ali i za organizaciju budućih takmičenja!’

Objavljeno: 20.08.23 u 13:15

‘Do oktobra da donesemo odluku da napravimo sportski reon’.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, trenutno je u poseti Budimpešti gde prati učinak naših atletičara na Svetkom prvenstvu. On je posetio amasadu naše zemlje u Mađarskoj i najavio ulaganju u ovaj sport i igradnju novog stadiona.

-Mađarska na fantastičan način gradi svoje sportske kapacitete. U širem master planu, osim Nacionalnog fudbalskog stadiona, želimo da izgradimo i atletski stadion, onakav, kakav smo videli juče. Imamo sve više atletičara i to je za našu budućnost dobro, ali i za organizaciju budućih takmičenja. – naveo je on.

Istakao je da će do oktrobra doneti odluku gde će se nalaziti sportski reon.

-Do oktobra da donesemo odluku da napravimo sportski reon, gde će biti Atletski, sportski stadion, bazeni, skakaonice. Moramo da nađemo rešenje za to. – poručio je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, Ivana Vuleta se plasirala u finale skočivši 6,82 metara i danas izlazi na teren od 16:55., dok je skok Milice Gardašević od 6,51 nedovoljan bio za dalji korak. Sinančević je u finalu juče osvojio deveto mesto, dok je Asmir Kolašinac ispao u kvalifikacijama.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter