0
Domaći fudbal

Mladost Lucani - Crvena Zvezda, Superliga Srbije fudbalska utakmica 11.8.2023. Lucani, Srbijja foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TOPOLA RUTINSKI U IVANJICI PREBOLELA BRAGU: Lučani primer takmičarske ekipe, Napredak ne zna gotovo 10 sati za gol!

Objavljeno: 20.08.23 u 21:27

Neefikasan dan u najjačem rangu ipak videli smo dramatičan finiš na Mladosti.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole su izvukli pouke iz duela sa Bragom, pa su tako u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika u Ivanjici protiv Javora, a golove su postigli Stanić, odnosno Pantović sa bele tačke, a takođe se i Jovanović upisao u strelce.

 

U Kruševcu nismo videli apsolutno ništa od gostiju iz Lučana do samog finiša, koji su od prvog minuta hteli nulu, a na kraju su uzeli sva tri boda minimalnim trijumfom usled pogotka Varjačića.

Tupa oštrica napada Kruševljana nije uspela da probije odbranu disciplinovane Mladosti, i pored nekoliko odličnih situacija i konstantnih napada. Ovo je šesti vezani meč, uključujući i prošlu sezonu da klub iz nekadašnje prestonice nije uspeo da postigne pogodak i pored par kolosalnih šansi.

 

TSC je tako skočio na drugo mesto, gde je sada sa deset bodova usamljen, Javor je ostao na pet bodova i prvi put okusio poraz u sezoni, Lučani su uspeli da se izjednače sa timovima iz vrha tabele, dok Napredak ostaje na svega jednom poenu.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter