0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda's Stefan Mitrovic celebrates during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Ferencvaros

SJAJNA ATMOSFERA U ZVEZDI: Stefan Mitrović otkrio šta daje dodatan motiv crveno-belima!

Objavljeno: 20.08.23 u 17:20

Šampion Srbije dominira od samog početak prvenstva

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoj uspešan start sezone u Superligi Srbije, ostvarivši još jednu ubedljivu pobedu. U subotu su na svom terenu trijumfovali nad Spartakom rezultatom 3:0, što je dodatno podstaklo optimizam u timu.

Stefan Mitrović, jedan od ključnih igrača Crvene zvezde, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima na početku sezone. Mitrović je istakao da je tim veoma angažovan i motivisan, te da će nastaviti da pruža svoj maksimum u svakom meču.

Odlično smo ušli u sezonu sa četiri pobede čime smo samo nastavili dobar niz koji imamo sa priprema. Tada rezultat nije bio u prvom planu, ali su se videli obrisi naše igre, i sada je u potpunosti jasno da kroz presing i efikasnost želimo da dolazimo do pobeda. Mislim da smo juče mogli da budemo i ubedljiviji, ali i Spartak je dobra ekipa, branili su se organizovano i nije bilo lako da probijemo njihov blok. Međutim, čim jesmo, brzo smo došli i do drugog i do trećeg gola – rekao je Mitrović, prenosi zvanični sajt kluba.

Mitrović se ove sezone ustalio kraj leve aut linije. On je priznao da se bez većih problema adaptirao na „novu“ poziciju.

Igraću šta god stručni štab bude tražio od mene, svakako, ne razlikuje se ovo mnogo od moje prirodne pozicije, osim što zahteva više pažnje ka defanzivi, ali i više trčanja, što ja volim. Ipak, da bih bio kompletan igrač, moram da budem spreman da prihvatam razne uloge, tako da uživam na terenu uvek kada nosim Zvezdin dres. Ovo mi je druga sezona, sada sam se u potpunosti privikao na zahteve, i mislim da mogu samo još bolje da igram – istakao je fudbaler Crvene zvezde.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter