0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/GNK Dinamo

PROZIVKA IZ IVANJICE ZA DINAMO: Administrator Tviter naloga Javora zbija šale sa porazom Hrvata u Atini! (FOTO)

Objavljeno: 20.08.23 u 17:50

Nije moglo da prođe bez njihovog komentara

Fudbalski klub Javor i dalje ostavlja trag svojim duhovitim objavama na društvenim mrežama. Nakon napetog meča između Dinama i AEK-a, koji je završen neizvesnim rezultatom 2:2, Hrvati su se suočili s eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Uz ovu priliku, klub iz Ivanjice nije propustio da se na karakterističan način oglasiti.

Njihov tviter nalog je poznat po kreativnim i zabavnim objavama, a ovoga puta su se poslužili popularnim mimom kako bi preneli svoju reakciju na ispadanje Dinama iz kvalifikacija. U pitanju je trenutak izazovan za hrvatski tim, s obzirom na napetost i uzbuđenje koje je pratio taj meč.

Podsetimo, meč je bio zaista uzbudljiv, s rezultatom 2:2 nakon regularnog vremena, a AEK je uspeo izjednačiti rezultat šutem sa linije penala tokom produžetka. Ovo ispadanje Dinama iz kvalifikacija za Ligu šampiona je ostavilo utisak u svetlu borbe i neizvesnosti koja je pratila meč.

Javor se, kao i uvek, našao u središtu pažnje svojim originalnim pristupom i humorističkim sadržajem na društvenim mrežama.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter