0
Fudbal

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

PREDSEDNIK SRBIJE SE DOTAKAO SINOĆNE UTAKMICE U ATINI: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 20.08.23 u 13:45

Pokazao da se razume u fudbal.

Prvi čovek Srbije, Aleksandar Vučić trenutno boravi u Budimpešti gde prati naše atletičare na Svetkom prvenstvu. On se obratio javnosti i najavio nova ulaganja u sport, a potom se kratko osvrnuo na sinoćnu utakmici u Atini između AEK-a Dinamo Zagreba. 

-Mnogi su mislili sinoć u 85. minutu da je gotovo u Atini, ali nije bilo gotovo. Bilo je 2:0 za Dinamo, pa je 2:2 završilo – poručio je Vučić.

Potom je citirao čuvenu rečenicu.

-Osamdeset i osmi je minut, Zare ulazi, ne se znaje. Će vidimo kako će to završi. Čestitam im na pobedi toj – naveo je on.

Podsetimo, ova dva tima sinoć odigrali susret u kvalfikacijama za Ligu šampiona,Grci su prošli dalje zahvaljujući trijumfu na Maksimiru od 1:0, a ukupan rezultat je bio 3:2 za AEK, pošto je sinoć bilo bilo 2:2. Dinamo je vodio 2:0, što mu omogućilo prolaz dalje, ali su Arauho u 92. i Domagoj Vida u 100. minutu srušili snove Hrvata.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter