0
Kladionica

FOTO: Admiralbet

KO ĆE NAJDUŽE LETETI AVIONOM OVOG LETA? Omiljena kompanija nagrađuje svoje putnike sa 100.000 dinara nedeljno, do kraja avgusta!

Objavljeno: 20.08.23 u 12:00

Sezona godišnjih odmora je u toku, što znači da je i povećana frekvencija letova. Egzotične destinacije zahtevaju duže letove, a to podrazumeva više vremena provedeno u vazduhu. Primera radi, australijska avio-kompanija „Qantas“ je najavila da će pokrenuti najduži komercijalni let koji će trajati rekordnih 19 sati u kontinuitetu. U pitanju je let od Sidneja do Londona, ali on će biti uspostavljen do kraja 2025. godine, a do tada jedna druga kompanija će nagrađivati svoje putnike sa sjajnih 100.000 dinara svake nedelje do kraja avgusta!

 

Naime, kompanija AdmiralBet je odlučila da ovog leta usreći svoje igrače koji provedu najviše vremena u letu u omiljenoj virtuelnoj igrici – Aviator. Naime, pored standardne Kiše freebeta na koju smo navikli, svake nedelje će po 10 putnika koji su u Aviatoru ostvarili najduži let u toj nedelje podeliti 100.000 dinara.

 

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

 

Od ostalih promocija, aktuelna je i Spin City koja ove nedelje svakog dana donosi besplatne spinove za slot igru Pots of Treasure, dok sad pravo vreme da podsetimo da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe ekskluzivnom Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, gde ih očekuju bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

 

Čekirajte se online za najduži let ovog leta na AdmiralBet.rs, poletite do najviše kvote i odletite do 100.000 dinara svake nedelje do kraja avgusta!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter