1
Fudbal

FOTO: Screenshot

HAOS U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Stojković bio junak protiv Nejmarovog tima, a onda su navijači podivljali! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.23 u 12:05

Skandal.

Fudbaleri Al Hilala Al Fehije sastali su se u okviru drugog kola Premijer lige Saudijske Arabije i remizirali rezultatom 1:1.  U centru pažnje bio je nekadašnji golman Parizana, Vladimir Stojković, koji i u 40-toj godini pokazuje izuzetne sposobnosti i da nije za ‘bacanje’.

Za rezultat 1:1 je Stojković bio nazaslužniji pošto je odbranio sve šuteve sem jednog, koji je primio i sprečio Al Hilal da dođe do druge pobede od starta šampionata. Poneo titulu igrača utakmice, ali mu se to na kraju bukvalno obilo o glavu. Naime, navijači kluba za koji su potpisali Nejmar Mitrović su nakon meča gađali predmetima srpskog golmana, na svu sreću niko nije povređen.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

U samom finišu susreta za ekipu koju vodi Vuk Rašović upisao je minute i Milan Pavkov, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.  Podsetimo, Al Hilal je napravio pravi drim tim, pa su sada jači za pakleni napadački duo Mitrović-Nejmar. 

3
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter