1
Fudbal

FOTO: Twitter/ Fulham Football Club

FULAM PORUČIO MITROVIĆU: ‘Nemoj da plačeš!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.23 u 15:10

Lep rastanak.

Fulam je ostao bez svog najboljeg igrača, Aleksandra Mitrovića, koji je napustio klub i preselio se u Al Hilal. Tim iz  Londona sigurno neće zaboraviti ovog ubojitog napadač, a to su pokazali oproštajnom porukom na svmo tviter profilu. Oni su mu poručili da ne plače, već da se smeje.

-Mitre, hvala ti za uspomene. Nemoj da plačeš jer se završilo. Smej se jer se desilo. – poručili su.

Podsetimo, Fulam je dugo odolevao bogatim ponudama za Mitrovića. Prvo su odbili dve ponude Al Hilala, da bi na kraju prihvatili onu od 50 miliona. Aleksandar je potpisao ugovor na tri godine, a za to vreme zaradiće 75 miliona evra.  Za tim iz Londona nastupao je od 2018. godine i u tom periodu je zabeležio 206 utakmica i postigao 11 golova i 22 asistencije.

1
0

1 Komentara

  1. Najpametnije sto je mogao da uradi jer je te milione mogao samo da sanja. Uostalom, Mitar zasluzuje svaki ulozeni euro koji su uplatili bogati Arapi. Ovim cinom sigurno nije zavrseno njegovo igranje za reprezentaciju Srbije jer arapska liga postaje sve jaca i jaca sto se vidi iz sve veceg broja kvalitetnih fudbalera koji dolaze jer ne mogu da odbiju tolike milione koje im se nude. 75 miliona ipak nisu 7,5 miliona na koje su nasi malo bolji fudbaleri mogli da racunaju u Evropi. Ima Boga Mitre, nista nije slucajno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter