0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/AEK F.C

EMOTIVNA SLIKA IZ ATINE: Trener AEK-a objavio sliku sa ubijenim navijačem, pa poslao potresnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 20.08.23 u 18:11

Posle drame uspeli su da prođu Dinamo iz Zagreba

Atinski AEK je zabeležio epohalnu pobedu na OPAP Areni, izbacivši Dinamo iz daljeg takmičenja uprkos teškom početnom zaostatku. Iako je do 92. minuta Dinamo vodio rezultatom 2:0, crno-žuti tim AEK-a nije se predavao ni trenutka, inspirisan podrškom svojih 30.000 strastvenih navijača. U srcima svih prisutan je bio Mihalis Kacuris, navijač Atinjana koji je nastradao u sukobu sa pristalicama zagrebačkog kluba.

Snage crno-žutih tima su se stegle, vođene snagom podrške i spomenom na Kacurisa, i na kraju su uspeli da izjednače na 2:2. Atmosfera na stadionu bila je nabijena emocijama, a svaki trenutak odražavao je želju za trijumfom i pravdom.

Nakon meča, trener AEK-a, Matijas Almeida, podelio je posebnu poruku na svom Instagram profilu. Na slici koju je podelio vidimo njega i Mihalisa Kacurisa, a u opisu poručuje: „Moj otac i Mihalis pomogli su nam odozgo.“

FOTO: Printscreen/Instagram

Nakon ove neverovatne pobede, AEK Atina se sada suočava s belgijskim Antverpenom kao poslednjim rivalom na putu do grupne faze Lige šampiona. Njihov put do eliminacije Dinama je ispunjen snagom zajedništva, truda i uspomene na izgubljenog navijača, što će ostati urezana u sećanjima fudbalske zajednice.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter