0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DANCI NISU NEDODORILJIVI: Partizanov rival poražen pred duel u plej-ofu za Ligu konferencija!

Objavljeno: 20.08.23 u 16:33

Otkrivene su slabosti tog tima

Fudbalski tim Nordsjelanda dočekuje Partizan u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencije sa lošim raspoloženjem, nakon što su pretrpeli prvi poraz u sezoni. U petom kolu danske Superlige, na gostovanju Silkeborgu, doživeli su neplanirani poraz rezultatom 2:0.

Ekipa iz Faruma je započela sezonu sa četiri uzastopne pobede, ostvarivši impresivnu gol razliku od 15:3. Međutim, poslednji rezultat je neprijatno iznenadio njihove navijače, i to svega nekoliko dana pre važnog duela sa Partizanom.

Silkeborg je pružio lekciju Nordsjelandu u utakmici koja je pokazala kako se suprotstaviti ekipi iz Danske. Oba gola na toj utakmici postignuta su u drugom poluvremenu, u razmaku od samo 11 minuta. Tengstet je postigao prvi gol iz penala u 56. minutu, dok je Lind dodatno ojačao prednost Silkeborga postigavši gol u 67. minutu.

Ovaj poraz stavlja Nordsjeland u nepovoljan položaj pred prvu utakmicu protiv Partizana. U četvrtak, 18:30 časova, Nordsjeland će se suočiti sa izazovom da povrati samopouzdanje i nadoknadi slabiji rezultat, dok će revanš biti odigran 31. avgusta u Humskoj. Pobednik dvomeča će obezbediti mesto u grupnoj fazi Lige konferencije, što dodatno pojačava značaj ovog susreta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter