0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAHAR NAJVIŠE POVERENJA IMA U MLADOG VEZISTU: Impersivne partije Stamenića od dolaska na ‘Marakanu’!

Objavljeno: 20.08.23 u 20:49

Marko ‘pobedio’ Dragovića u trci za najveću minutažu!

Veliki broj pojačanja stigao je u Crvenu zvezdu tokom leta, sve sa ciljem da srpski šampion bude još čvršći, brži, mlađi i efikasniji u narednoj sezoni, i nema sumnje da su se sve akvizicije pokazale u određenom svetlu koji može da zadovolji zvezdaše. Osim fudbalera, stigao je i trener, koga na osnovu njegove discipline zovu i general Barak Bahar, a utisak na osnovu prve četiri utakmice u Superligi je da najviše poverenja ima u Marka Stamenića.

Neverovatno zvuči, ali u prva četiri kola Superlige, samo su dvojica fudbalera Crvene zvezde odigrala punih 360 minuta. Jedan od njih je Omri Glazer, ali kako treneri retko menjaju čuvare mreže, onda ta informacija i nije iznenađenje, s obzirom na to da se i reprezentativac Izraela afirmisao kao izuzetno pouzdan. Drugi je pak Marko Stamenić, momak koji je na „mala“ vrata došao u klub, kada su još u februaru ove godine objavili da će se reprezentativac Novog Zelanda sa srpskim korenima tokom leta obavezati na vernost Crvenoj zvezdi i to – besplatno.

Ono što dodatno daje na značenju ovoj činjenici je to da je Stamenić „bonus“ igarč, ali nije zbog toga konstantno na terenu, s obzirom da se u prvih 11 zacementirao još jedan fudbaler rođen 2002. godine – Stefan Mitrović, te slobodno možemo da dođemo do zaključka da je igrač koji uvažava najveće Baharovo poverenje upravo visoki vezista.

Ipak, vodili su Stamenić i Dragović „ljutu borbu“ oko minutaže, međtuim, kapiten je na jučerašnjem meču u samom finišu ustupio mesto na terenu mladom Šljiviću. Time je Dragović ostao na 348 odigranih minuta u prva četiri kola.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter