0
Atletika

FOTO: TV Prva/Aleksandar Vučić

VUČIĆ U BUDIMPEŠTI BODRI SRPSKE SPORTISTE: Sastao se sa važnom ličnošću!

Objavljeno: 19.08.23 u 19:50

Polovičan učinak naših atletičara.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, trenutno se nalazi u glavnom gradu Mađarske gde se održava Svetsko prvenstvo u atletici.  On je boravio na ceremoniji otvaranja, a našao se u društvu Kneza Albreta II od Monaka, a na svom instagram profilu je poručio da je pozvao Kneza u posetu našoj zemlji.

-Ponovili smo privrženost snaženju odnosa između naših dveju zemalja, koji su zasnovani na velikom međusobnom poštovanju. Iskoristio sam priliku da ponovim poziv knezu Albertu da ponovo poseti Srbiju. – naveo je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić će ponovo na stadion za sat vremena kada će Sinančević stupiti na scenu.  Podsetimo, Ivana se plasirala u finale skočivši 6,82 metara, dok je skok Milice Gardašević od 6,51 nedovoljan bio za dalji korak.

Ranije danas, Sinančević se domogao finala u bacanju kugle sa rezultatom 20,92 metara, a Kolašinac nije uspeo da mu se pridruži, pošto je bacio 20,01.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter