0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sscnapoli

TRIJUMF ŠAMPIONA ITALIJE: Napoli posle preokreta savladao žilavi Frozinone!

Objavljeno: 19.08.23 u 22:11

Dobar izazov za prvake popularnog Kalča

Grad uzburkanih strasti i fudbalske groznice, Napulj, doživeo je nezaboravan trenutak dok je njihova voljena ekipa, Napoli, kročila na teren kako bi započela još jedno uzbuđenje u Seriji A. Odbrani svoj „Skudeto“ titulu nakon tri decenije čekanja, Napoli je ušao sa snagom i odlučnošću, ostvarivši pobedu na otvaranju sezone.

U pravoj fudbalskoj poslastici, Napoli je bio gost kod Frozinonea, a susret je završen rezultatom 3:1 u korist gostujućeg tima, iako je domaćin prvi uspeo zatresti mrežu. Marokanac Abdu Harui doneo je Frozinoneu prednost već u sedmom minutu, postigavši gol iz penala.

Međutim, Napoli se nije dao obeshrabriti. Brzo su uspeli da preokrenu rezultat do poluvremena. Mateo Politano je izjednačio rezultat u 24. minutu, a zatim je glavnu ulogu preuzeo prvi strelac Viktor Osimen. Osimen je pokazao svoju klasu postigavši dva prelepa gola, prvo nakon asistencije Di Lorenca, a potom i kroz izvanrednu kombinaciju u 76. minutu.

Napoli je na ovaj način označio svoju kandidaturu za osvajanje nove titule i dao jasan signal konkurentima da će braniti svoj prestižni naslov sa svim raspoloživim snagama. Ovo je samo početak dugog i uzbudljivog putovanja kroz Seriju A, a uzbuđenje se samo povećava.

U drugom susretu istog dana, Empoli je dočekao Veronu, a gosti su odneli bodove sa minimalnim rezultatom, postignutim golom Bonacolija u 75. minutu. Sledi još mnogo uzbuđenja, preokreta i golova dok se nova sezona Serije A bude razvijala pred očima vernih fudbalskih navijača širom sveta.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter