5
Fudbal

FOTO: Starsport

STANKOVIĆ IMA NOVI ANGAŽMAN: Preuzima klub iz komšiluka!

Objavljeno: 19.08.23 u 13:25

Bivši igrač Intera nadomak novog izazova.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Dejan Stanković postaće novi trener Ferencvaroša, kako saznaje MaxBet Sport. On se mađarskom gigantu obavezao na vernost do 2027. godine, pošto klub ima dugoročne planove, a Stanković će formirati svoj stručni štab sa kojim će dirigovati.

Zbog ispadanja  od Ki Klaksvika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Mađari su raskinuli saradnju sa doskorašnjim trenerom,  Čerčesovim, a kormilo kluba trenutno vodi njegov pomoćnik. Prvi zadatak za Stankovića biče da izbori plasman u grupnu fazu Lige Konferecnija, a prepreka će mu biti Žalgiris. 

Podsetimi, Dejan Stanković je nakon neuspeha sa Sampdorijom i ispadanja u niži rang takmičenja, dao ostavku i od tada je bez angažmana. Prethodno je bio na klupi Crvene zvezde, sa kojom je osvoio tri domaća šampionata i dva Kupa. Takođe, u novom klubu će ponovo sarađivati sa Pešićem, koji je od juna igrač Ferencvaroša.

11
11

5 Komentara

  1. Stanković je ziheras zato nije uspio u Zvezdi.Kad bude igrao sa dva napadaće onda će nesto biti od njega do tada njegove taktike nisu za velike timove.

    2
    0
    Odgovori
  2. To je nabliza ponuda ,da ga je zvao ofk beograd prihvatio bi odmah ,ide nova zgrada na slaviji ,u zvezdi je bio dok nije zavrsio zgradu na vracaru

    5
    0
    Odgovori
    • Zidat će ako dobije papire da može,ni to u Beogradu nije zidao bez papira,no imate vi drugosrbijanci Đilasa pa mu se i dalje klanjajte dok on vas zida.

      0
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter