0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

OMILJENE LOPTICE VAM DONOSE ZABAVU DO KRAJA AVGUSTA: Uživajte tokom celog leta sa Vašim srećnim brojevima!

Objavljeno: 19.08.23 u 10:04

Dok traju letnje vrućine, trudimo se da izbegavamo sunce i ostanemo u kući, pod klimom, ili da osveženje pronađemo na obližnjem kupalištu ili pred ventilatorom u bašti omiljenog kafića.

Dobra stvar kod svih tih aktivnosti je da ljubitelji dobre zabave mogu da uživaju u svojim omiljenim lopticama i srećnim brojevima, koji će ih sada još više usrećiti, a i rashladiti.

 

Naime, kladionica AdmiralBet je spremila promo kod LUCKY koji će sve ljubitelje virtuelnih igara osvežiti sa 25% bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana, sve do kraja avgusta. Sve što je potrebno je da svi zainteresovani pri dopune svog AdmiralBet naloga unesu promo kod LUCKY i bonus u visini do 5.000 dinara će im automatski biti dodat na račun. Dodeljeni bonus se može iskoristiti na virtuelnim igrama Lucky Balls i Lucky Greek od Elbet provajdera, kao i Lucky Six, Next Six i Luckyx od Nsofta. Pored ovo promo koda, aktivan je i promo kod SLOT30, koji takođe do kraja avgusta donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita.

 

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreli Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

 

Pored toga, ljubitelji slot igara mogu da se priključe uzbudljivoj Fazi vikend avanturi, na kojem imaju priliku da se izbore za 500.000 dinara putem igranja odabranih slot igara. Takođe, s obzirom da se nalazimo u drugoj polovini avgusta, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

 

Ukucajte promo kod, pokupite bonus i uživajte u Vašim srećnim brojevima tokom celog leta!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter