0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

‘OD NBA DO PARTIZANA’: Evo šta u Americi imaju da kažu o prelasku Kaminskog u redove ‘crno-belih’!

Objavljeno: 19.08.23 u 11:51

Ispratili su SAD-u dolazak Kaminskog u redove ‘crno-belih’.

Kaminski je pre nekoliko dana zvanično pojačao ekipu Partizana, što je izazvalo brojne komentare u Sjedinjenim Američkim Državama. Tim povodom tekst na ovu temu napisao je Dilon Graf, koji dugo prati Frenka Kaminskog.

‘Od svih igrača u istoriji Bedžersa, niko nije ostavio veći trag od Frenka. Od 18-godišnjaka je naporno radio i postao zvezda.’ – stoji u tekstru koji je napisao Graf i potom dodao:

‘KK Partizan je, istorijski gledano, jedan od najuspešnijih evropskih klubova i dogovorili su se sa Frenkom Kaminski za jednogodišnju saradnju od koje bi trebalo obe strane da profitiraju. Srpski klub ima bogatu tradiciju razvijanja talentovanih igrača što je sjajna destinacija za Kaminskog. Dolazak u Partizan mu donosi šansu za nova iskustva i nove izazove i potencijalno mu dati ono što je potrebno da se vrati u NBA ligu ukoliko to bude želeo. Kaminski poseduje unikatnu kombinaciju visine, šuta i kontrole lopte što će se odlično odraziti u evropskoj košarci jer ima određene sličnosti sa NCAA košarkom koja je Frenku i te kako odgovarala. Osam sezona u NBA ligi je veliki uspeh i Viskonsin je ponosan na njega. Gde god da „Frenk the Tank“ ode, uz sebe će imati Bedžerse pa će tako biti i tokom njegovog putešestvija u Evropu.’ – zaključio je Graf.

58
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter