0
Fudbal

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

MURINJO O ODLASKU MATIĆA: ‘Iznenadio nas je, ali Roma je imala ekspresan odgovor!’

Objavljeno: 19.08.23 u 18:55

Specijalni brzo prežalio svog ljubimca.

Trener Rome, Žoze Murinjo je istakao da je iznenađen bio što je Matić odlučio da napusti ‘Olimpiko’ i da to nisu očekivali.

-Matićev odlazak je nešto što nismo očekivali, što nas je iznenadilo, ali Roma je imala ekspresan i fantastičan odgovor. Matić je prošle sezone odigrao oko 50 utakmica, odličan je igrač i bio je važan za Romu. Problem je kad neki igrač ode bez da mu se pronašla zamena. Stigla su nam dva igrača, koji još nisu u potpunosti spremni, ali mi smo zadovoljni i biće nam od velike pomoći. – poručio je Portugalac.

Naveo je da nema više šta da kaže i da sada Nemanja treba nešto da kaže na tu temu.

-Mislim da je Nemanja taj koji treba nešto da kaže na ovu temu ako želi. Nakon što sam čuo što je rekao direktor Rena, mislim da je sva priča završena. Saznao sam da su pregovarali više od mesec dana. Više nemam šta da kažem na tu temu. – jasan je Murinjo.

Podsetimo, Matić je napustio Romu i potpisao za Ren dvogodišnji ugovor, a transfer je iznosio tri miliona evra. Čelnici ‘vučice’ su ekspresno reagovali i doveli Paredesa za pet miliona i Reanta Sančeza. Takođe, svi znamo koliko je ‘specijalni’ cenio srpskog igrača, a to govori i činjenica da su sarađivali i u Čelsiju Mančester junajtedu. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter