0
Fudbal

FOTO: Tviter/@FulhamFC

MITROVIĆA SATI DELE OD POTPISA ZA AL HILAL: Saudijski klub imaće pakleni napadački duo! (FOTO)

Objavljeno: 19.08.23 u 16:50

Saga konačno gotova.

Najbolji strelac srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović u narednim satima postaće novi fudbaler Al Hilala, tima koji se takmiči u Saudijskog Arabiji. Na račun kluba iz Londona uplaćeno je 50 miliona evra, a iskusni napadač će zarađivati 25 miliona u naredne tri sezone, kako javlja Fabricio Romano.

Činjenica da neće biti fudbaler Fulama govori da ga Marko Silva nije pozvao na susret drugog kola Premijer lige protiv  Brentforda. On će se priključiti kolegi iz nacionalnog tima, Sergeju Milinkoviću-Saviću, koji je ranije ovog leta potpisao za ovaj klub sa Bliskog Istoka. 

Al Hilal pravi drim-tim i paklenu konkurenciju Kristijanu Ronaldu, pošto su tu  još i Nejmar, Kalidu Kulibali, Ruben Neveš, Malkom, a kormilo kluba vodi Portugalac Žorž Žezus. Dokumentacija je spremna, a ‘Mitrogol’ bi trebalo da odradi medicinske preglede u Parizu.

Podsetimo, Mitroviću je prvobitno propao transfer u Al Hilal,  jer je Fulam dobio dve ponude za njega, pa je zbog takve odluke, srpski internacionalac odlučio da ne trenira sa prvim timom. On je odigrao meč prvog kola Premijer lige protiv Evertona na ‘Gudisnon parku’, ali po svemu sudeći to će mu biti poslednji u dresu tima iz Londona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter