3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ PRED JAVOR PORUČIO: ‘Ne gubimo samopouzdanje, čestitam svima u klubu plasman u grupnu fazu LE!’

Objavljeno: 19.08.23 u 15:05

‘Momci dobro podnose negativne kritike.’

Fudbaleri TSC-a sutra od 19:30 gostuju u Ivanjici ekipi Javora u okviru četvrtog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Povodom tog susreta, trener tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić rekao je protivnik dobro organizovana ekipa sa dobrim terenom.

-Teren i stadion u Ivanjici su specifični, pri tom imaju kvalitetnu ekipu, defanzivno dobro organizovanu, koliko sam video svima prave problem i u ofanzivnoj tranziciji, a za to je najviše zaslužan moj kolega, legenda i bivši selektor Radovan Ćurčić. – započeo je.

Istakao je da moraju da se prilagode njihovom terenu i da budu čvrsti u duel igri.

-Očekujem mnogo drugih lopti, duela i tranzicija, sa njihove strane ofanzivnih, sa naše defanzivnih. Probaćemo da se na to adaptiramo i sastavimo najbolji tim koji može da se nametne. U svakom slučaju moraćemo da se prilagodimo njihovom terenu, budemo čvrsti u duel igri i tražimo svoje prilike. – naveo je on.

Poručio je da ne gube samopuzdanje, da njegovi momci dobro podnose negativne kritike i čestitao je svima u klubu na plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope.

-Mi ne gubimo samopouzdanje i momci dobro podnose negativne kritike koje su kod nas normalne, a i realnost je takva kakva je. Čestitao bih svima u klubu plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što je velika stvar na koju treba da se fokusiramo. – jasan je Lazetić.

Dotakao se i utakmice protiv Brage.

-Ne tvrdim da nije realno što smo obe utakmice protiv Brage izgubili sa po tri razlike, pogotovu što smo na prethodnoj veoma brzo primili golove i svi su se uplašili da ne bude i 100 golova u našoj mreži, a i to je u fudbalu moguće. Bili smo dosta oslabljeni, a i značaj meča je uticao na igrače da ne prikažu sve što znaju. – dodaje strateg TSC-a.

Na kraju je kazao da če budu sve bolji i bolji, na maksimalnom nivou, kako bi dolazili do dobrih rezultata.

-Bragi sam čestitao, naravno da sam znao da su bolji, ali ne toliko kako je izgledalo. Ne treba zaboraviti da su ove sezone uložili 22 miliona u tim. Takmiče se u vrhunskoj ligi i tek će se kroz sezonu pokazati koliko su kvalitetni. Definitivno ne treba da gubimo samopouzdanje obzirom da smo ovim porazom izborili grupnu fazu Lige Evrope. Idemo dalje i pokušaćemo da budemo sve bolji, na maksimalnom nivou i da dolazimo do dobrih rezultata. – zaključio je Lazetić.

Podsetimi, ekipa TSC-a je u dvomeču sa Bragom u kvalifikacijama za Ligu šampiona poražena ukupnim rezultatom 7:1 (3:0 i 4:1) i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope. 

0
2

3 Komentara

  1. Jadno i bedno..
    Kvazi trener čestita kvazi fudbalerčićima plasman u LE kao da nisu ustvari ispali nego se oni nešto kao plasirali..
    Ma šta ispali..obrukali se najstrašnije i ukaljali obraz Srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čuj ovog retarda-nisu bili toliko lošiji..
    Pa koliko je trebalo da vam daju golova da bi govedo zamučalo?!
    Niste se vi plasirali nigde nego ste tuđom zaslugom tu gde jeste.
    Jadni Partizai je prošlogodišnja kolateralna šteta radi titranja Topolskom mutantu..

    0
    0
    Odgovori
  3. Slepče,za šta čestitke?
    Nisi se ti plasirao nigde nego si ispao iz kvalifikacija i to više nego sramno!Izbrukao si Srpski fidbal.
    Kitiš se tudjim perjem i bodovima koji su doneli Zvezda i Partizan prethodnih sezona.Da nije njih ti ne bi došao na gotovo niti bi video Evrope..
    Pokrij se tim klempavim ušima šišmišu jedan nabedjeni..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter