0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter_en

INTER BOLJI OD MONCE: Lautaro Martinez se postarao da tri boda ostanu na Meaci!

Objavljeno: 19.08.23 u 23:20

Neroazuri su odigrali odličan meč

Fudbalski entuzijasti su bili svedoci uzbudljivih početaka nove sezone Serije A, dok su fudbaleri Intera i Fiorentine ostvarili pobedničke rezultate u svojim otvarajućim mečevima.

Na „Đuzepe Meaci“, Inter je demonstrirao svoju dominaciju nad Moncom, trijumfujući rezultatom 2:0 (1:0). Dvostruki strelac i junak pobede „neroazura“ bio je napadač Lautaro Martinez, koji je postigao po jedan gol u oba poluvremena. Njegovi golovi obradovali su trenera Simonea Inzagija i strastvene navijače Intera. Prvi gol je stigao već u osmom minutu na asistenciju Denzela Damfrisa, dok je drugi gol postignut u 76. minutu uz asistenciju Marka Arnautovića.

Fiorentina nije ostala po strani u ovom uzbudljivom startu. U gostima kod Đenove, Fiorentina je nadmoćno savladala domaći tim rezultatom 4:1 (3:0). Golovi za Fiorentinu su bili delo različitih igrača – Kristijano Biragi u petom minutu, Đakomo Bonaventura u 11, Nikolas Gonzales u 40, i Rolando Mandragora u 56. minutu. Jedini gol za Đenovu je postigao Davide Biraski u 58. minutu.

Nikola Milenković je odigrao kompletan meč za Fiorentinu, dok je Luka Jović ovog puta proveo meč na klupi za rezerve.

Ovi impresivni počeci obe ekipe nagoveštavaju uzbudljivu sezonu u Seriji A, sa mnogo tenzije i golova. Navijači širom sveta s nestrpljenjem će pratiti dalji tok sezone i pratiti kako će se Inter i Fiorentina nositi sa izazovima i rivalima u borbi za vrh tabele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter