0
Fudbal

FOTO: Twitter/AEK F.C

GRCI JOŠ UVEK BESNI NA HRVATE: Evo kako su najavili AEK-Dinamo Zagreb!

Objavljeno: 19.08.23 u 16:10

Stvari se ne smiruju.

Fudbaleri AEK-a večeras dočekuju na ‘OPAP Areni’ Dinamo Zagreb u revanš duelu od 20:45 u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Mediji u Grčkoj su ovaj meč stavili u drugi plan, pošto se nisu spomenuli nijedan od ova dva kluba. Naime, u tamošnjoj štampi je stajao naslov ‘Mihalis je motivacija’. 

Ni nakon deset dana se ne smiruju strasti o tragediji, a za to su se potrudili novinari u Grčkoj. Podsetimo, prvi susret ova dva tima trebao je da se igra 8. avgusta, ali je zbog ubistva navijača AEK-a 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa od strane ‘Bed blu Bojsa’ odložen je za danas.

Na ‘Maksimiru’ je pobedu odneo grčki tim 2:1, pa će večeras imati lakši zadatak, zbog domaćeg terena. akođe, evropska kuća fudbala je za tu utakmicu zabranila prisustvo ‘Bed blu bojsa’ jer su u bratskim odnosima sa pristlicama Panatinaikosa  i da ne bi došlo do sukoba. Međutim, gosti nisu poslušali tu naredbu i dalji epilog svi znate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter