5
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Vučić/Twitter

VUČIĆ JAVNO GOVORIO O DELIJAMA BEZ USTRUČAVANJA: Evo šta je predsednik Srbije rekao o Zvezdi i njegovom odlasku na utakmicu!

Objavljeno: 18.08.23 u 08:57

Tvrdi da deset godina nije bio na utakmici.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je bio na meču između Crvene zvezde i Fiorentine, a CNN je licemerno osudio koreografiju Delija sa tenkom i porukom „Kad se vojska na Kosovo vrati“. To su iz pomenute agencije okarakterisali kao zločinačku poruku, a sam Vučić je komentarisao sledeće.

– Na CNN sam kriv što su navijači Zvezde okačili transparent „Kad se srpska vojska na Kosovo vrati“, pošto je to kao zločinački transparent. A nije zločinački kada kreiraju Veliku Albaniju, nego kada se neko čak i poziva na povelju Ujedinjenih nacija. Iako su to uradili navijači. I još kažu Vučić je bio na toj utakmici. A ja kao za inat odvedem ovog čoveka koji je navijač Fiorentine, inače ja mislim da nisam otišao na utakmicu 10 godina.

– Ne bih u životu otišao upravo zbog takvih stvari da neko ne kaže nešto, i za to sam kriv. Onda vidite do kog stepena ludila, paranoje i teške bolesti smo došli u svetu u odnosu prema malim narodima gde neko ne želi da im dozvole da vode samostalnu politiku i da imaju pravo na donošenje suverenih, nezavisnish i samostalnih odluka. Mi ćemo nastaviti da vodimo takvu politiku, ali neće biti lako.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

37
21

5 Komentara

  1. Zlocinci tako razmisljaju,ali izgleda da je to jedina istina protiv njih.Samo tome treba teziti i jacati vojsku !

    0
    1
    Odgovori
  2. Ti presednik države akcije ti pare delis fudbalskim klubovima tosu pare naroda i još se hvalim kako vas nije stid apenzionerima delite neke kartice stidis li se predsedniče aja imam 23700 dinara aima i ugroženih od mene ti postade i ministar sporta ifinansjer zato ces izgubiti izbore što sve znaš žalosno I bedno nije ovo vaša dedovina

    4
    0
    Odgovori
  3. Ti vodiš njihovu politiku Kolonijalnog upravnika,prodao si im Srbiju kao da je selo Cipuljici koje si dobio od dede i to sve zbog fotelje,izdajniku,bolje ćuti.

    8
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter