0
Odbojka

FOTO: OSSRB

SRBIJA RASTURILA UKRAJINU: Zlatne odbojkašice demonstirale silu na startu Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 18.08.23 u 20:12

Odličan početak takmičenja

Odbojkašice Srbije započele su svoj put na Evropskom prvenstvu u Belgiji s impresivnom i ubedljivom pobedom protiv Ukrajine. U prvom meču turnira, srpske igračice su dominirale protiv ukrajinskog tima, ostvarujući pobedu od 3:0 u setovima (25:14, 25:19, 25:16).

Pod vođstvom italijanskog trenera Đovanija Gvidetija, srpske odbojkašice su od samog starta utakmice postavile visok tempo i kontrolisale tok meča. Prvi set bio je potpuno u znaku Srbije, dok je drugi set doneo povremenu neizvesnost, ali Ukrajina nije uspela ozbiljnije da ugrozi srpsku prednost.

Treći set jasno je pokazao dominaciju Srbije, a ukrajinski tim nije imao rešenja za napadačke i odbrambene veštine srpskih odbojkašica. Pobeda Srbije bila je snažna i dobro zaslužena, otvarajući Evropsko prvenstvo na najbolji mogući način.

Ovaj trijumf obećava svetlu budućnost za srpski tim tokom ovog turnira, dok će se odbojkašice truditi da nastave ovaj uspešan niz u narednim mečevima protiv drugih jakih protivnica.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter