0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SAVRŠEN VIKEND JE PRED NAMA

Objavljeno: 18.08.23 u 14:31

Pogledajte recept za idealan vikend.

Da li ste spremni za novu vikend avanturu? Svega par vikenda je ostalo do kraja leta, pa moramo da se organizujemo da iz svakog izvučemo najviše što možemo. Sa tim u vidu, kladionica AdmiralBet je u saradnji sa Fazijem spremila 4 vikend avanture koje će trajati tokom čitavog avgusta.

Treća od četiri avanture je pred nama u trajanju od petka do nedelje do ponoći, kada će ljubitelji slot igara imati priliku da se izbore za fantastičnih 500.000 dinara. Učesnici turnira se rangiraju prema najvećoj ostvarenoj kvoti ja nekoj od izdvojenih Fazi igara, a 40 igrača sa najvećom pogođenom kvotom će podeliti pola miliona. Jedan spin ima moć da promeni sve, tako što će ovog vikenda najboljim takmičarima doneti vredne nagrade.

Avantura se održava na AdmiralBet.rs, a njoj se mogu odazvati svi igrači sa otvorenim AdmiralBet nalogom. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored ove avanture, uzbudljivo će biti i u Spin City-ju, gradu besplatnih spinova, u kojem sve stanovnike očekuje dnevna doza besplatnih spinova, pojedinačne vrednosti do 200 dinara. Takođe, svi ljubitelji slot igara mogu da računaju i na promo kod SLOT30 koji im donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta.

Ne trošite vreme, već se priključite pretposlednjoj avanturi ovog avgusta i ulepšajte sebi vikend sa pola miliona dinara!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter