1
Košarka

FOTO: Screenshot

PRVE REČI KAMINSKOG PO DOLASKU U PARTIZAN: Imamo najbolje navijače na svetu!

Objavljeno: 18.08.23 u 11:40

Centar je čuo mnogo toga lepog.

Dugo su ‘crno-beli’ tražili idealno rešenje na poziciji centra ovog leta.. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, uspeli su da dovedu adekvatno pojačanje. U pitanju je iskusni centar, Frank Kaminski.

„Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podrška navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima“, rekao je centar i dodao:

„Moja porodica je još bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama, koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to“, 

Poruka navijačima je sledeća.

„Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima“, zaključio je Kaminski.

8
1

1 Komentara

  1. Svi znamo koja je to jedina na svetu nacija koja Srbe naziva Ciganima..
    Zanimljiva činjenica da je u toj istoj zemlji ustašiji osnovan i NK Partizai čiji navijači isto rako nazivaju Srbe Ciganima.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter