1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

LEGENDA PARTIZANA „POGURALA“ TRANSFER KAMINSKOG: „Pozvao sam ga, pomogao mi je da donesem odluku!“

Objavljeno: 18.08.23 u 15:23

„On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj.“

Nova bomba juče je odjeknula u redovima Partizana Mozzart Bet, kada je ugovor potpisao Frenk Kaminski, dugogodišnji NBA košarkaš. On je sa šampionom ABA lige stavio paraf na jednogodišnju saradnju, a u prvom obraćanju po ozvaničenju transfera, otkrio je koga je pozvao kada se pojavilo interesovanje Partizana.

U pitanju je Bogdan Bogdanović, koji je u Partizanu ostavio neizbrisiv trag, a koji je u jednom periodu svoje karijere igrao sa Kaminskim. Kapiten srpske reprezentacije, otkrio je Kaminskom šta ga to može očekivati u Beogradu i Partizanu, što je košarkašu koji ima srpske korene, pomoglo u donošenju odluke.

– Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora – rekao je Kaminski.

62
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter