0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Luka Jovic (R) of Fiorentina in action against Milos Degenek (L) of Crvena Zvezda during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

JOVIĆ U MILANU? Ramadani ponudio srpskog napadača Rosonerima!

Objavljeno: 18.08.23 u 21:20

Čini se da do potpisa ipak neće doći

Milanova goruća potreba za osveženjem u napadačkom redu dovela je do razmatranja neočekivanog imena – Luke Jovića. Italijanski sportski svet je odjeknuo od vesti da je Fali Ramadani, menadžer mladog srpskog napadača, ponudio Jovića Rosonerima. Međutim, trenutne informacije ukazuju da uprava Milana, bar za sada, nije odlučila da prihvati ovu ponudu.

Situacija, međutim, nije nepromenjiva, a dalji razvoj događaja u narednim danima mogao bi da donese promene. Milan, pod vođstvom trenera Stefana Piolija, aktivno traga za novim napadačem kako bi popunio prazninu u svojim napadačkim opcijama.

Trenutno su dostupne svega nekoliko opcija, pri čemu se nameće samo Olivije Žiru. Ante Rebić je napustio klub, dok su Zlatan Ibrahimović i Divok Origi okončali svoje angažmane. Uz to, Pioli želi da iskoristi Nou Okafora kao krilo uz Rafaela Leaa.

Uprkos postignutom uspehu u Firenci, gde je tokom prve sezone Jović postigao 13 golova uz pet asistencija i doveo ekipu do finala Lige konferencije, srpski napadač se suočava s konkurencijom u liku Mbale Nzole i Lukasa Beltrana. Potencijalni transfer u Milan mogao bi da pruži Joviću novu šansu za afirmaciju.

Naredni dani biće ključni kako bi se utvrdilo da li će ovaj transfer zaživeti i kako će se razviti dalje pregovaračke faze. Dok Serija A započinje ovog vikenda, Milan će se suočiti s Bolonjom u gostima, dok će Fiorentina otputovati u Đenovu na svoj startni meč sezone.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter