0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VELIKO IME U HUMSKOJ: Navijači Partizana u ekstazi nakon informacije pred Sabah! (FOTO)

Objavljeno: 17.08.23 u 18:35

Svi su ga se uželeli

Fudbaleri Partizana suočavaju se sa odlučujućim trenutkom večeras u revanš susretu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sabaha. Nakon teškog poraza u prvom meču rezultatom 2:0, crno-beli su odlučni da preokrenu situaciju i obezbede svoje mesto u daljem toku takmičenja.

Očekuje se napet meč na terenu, dok će Partizanovi navijači s nestrpljenjem iščekivati svaku akciju svojih ljubimaca. Većina pogleda biće usmerena ka nekadašnjem igraču crno-belih, Leonardu, koji će prisustvovati revanšu. Leonardo je bio ključni deo tima Partizana koji je 2017. godine osvojio poslednju titulu šampiona Srbije, uz duplu krunu.

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, nije krio mogućnost povratka ovog iskusnog Brazilca u Humsku. Ova vest je obradovala navijače, dok bi Leonardov povratak mogao da donese dodatno iskustvo i snagu timu u narednim izazovima.

Svi oči su uprte ka večerašnjem revanšu, dok Partizan nastoji da prevaziđe zaostatak i izbori se za pobedu koja bi ih približila ostvarenju ciljeva u ovom takmičenju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter