0
Fudbal

Erling Haaland Srbija v Norveska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 02.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

UEFA OBJAVILA KANDIDATE ZA GODIŠNJE NAGRADE: Evo ko je u konkurenciji za najboljeg igrača i trenera godine!

Objavljeno: 17.08.23 u 15:35

Očekivana imena su se i našla na spisku.

UEFA je nedavno objavila uži spisak kandidata za godišnje nagrade za fudbalera i trenera godine, zasnovan na njihovim performansama tokom protekle sezone u UEFA takmičenjima.

Na spisku za fudbalera godine su Kevin De Brujne, ključni igrač Mančester Sitija u njihovom istorijskom „tripletu“ i osvajanju Lige šampiona.

Tu je takođe i Erling Haland, De Brujneov saigrač, koji je postigao impresivnih 50 golova tokom prošle sezone, uključujući 36 u Premijer ligi. Treći nominovani je Lionel Mesi, koji je predvodio reprezentaciju Argentine do osvajanja svetskog šampionata u Kataru.

Kada su u pitanju kandidati za trenera godine, na listi su očekivano Pep Gvardiola, trener Mančester sitija, zatim Simone Inzagi koji je vodio Inter do finala Lige šampiona, i Lućano Spaleti, trener Napolija koji je vratio šampionsku titulu klubu posle više od 30 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter