0
Košarka

FOTO: Starsport

TOPIĆ PREZADOVOLJAN DEBIJEM ZA NACIONALNI TIM: ‘Hvala selektoru što mi je ukazao poverenje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.23 u 09:35

Sjajna budućnost je pred njim.

Jedan od najtalentovanijih košarkaša na ovim prostorima, mladi Nikola Topić je upisao da debi za seniorsku reprezentaciju Srbije sinić protiv Portorika. On je postigao prve poene sa linije penala, a istakao je da je bio predivan osećaj.

-Složio bih se sa Jovićem da smo sve bolji. Prvi poeni, predivan osećaj, igrati za reprezentaciju, hvala selektoru što mi je ukazao poverenje. Jeste, ja ostajem u Srbiji, treniraću, tako je odlučeno. Ja sam zadovoljan i što sam ovde bio, što sam ovaj period proveo sa ovim momcima. – poručio je on.

Dodao je da su mu svi pomogli i da su ga svi lepo dočekali, a posebno Jović.

-Svi su mi pomagali, Jović je bio tu najviše uz mene na treninzima. Stvarno su me lepo dočekali. Čestitali su mi rođendan i za uspeh na prethodnom turniru u Nišu. – naveo je Topič.

Podsetimo, Srbija je sinoć savladala Portoriko rezultatom 110:75 u okviru priprema za Svetsko prvenstvo koje počinje za malo manje od deset dana. ‘Orlovi’ su se sada uputili u Kinu gde će igrati protiv te selekcije u nedelju i kao generalnu probu će imati duel sa Brazilom.

Ovogodišnji Mundobakset će trajati od 25. avgusta do 10. septembra, a zemlje domaćini su Filipini, Indonezija Japan, Pešićevi i zabranici će biti u grupi sa Portorikom, Kinom i Južnim Sudanom. Takođe, selektor Srbije je objavio 13 putnika koji će iči na ovu smotru i na nastavak prirema, a na među putnicima se nije našao mladi Nikola Topič.

U Kinu putuju: Stefan Jović, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Dušan Ristić, Marko Gudurić, Dejan Davidovac, Boriša Simanić, Aleksa Avramović, Nikola Milutinov, Aleksa Radanov, Nikola Jović i Filip Petrušev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter