0
Evroliga

FOTO: Twitter/ KK Partizan Mozzart Bet

SRBIN NA PRAGU HUMSKE: Partizan posle Dozijera može da dobije još jedno NBA pojačanje!

Objavljeno: 17.08.23 u 18:58

Najveći rival za njegov potpis je Makabi

Košarkaški klub Partizan ponovo se fokusira na američkog igrača srpskog porekla, Frenka Kaminskog, kao potencijalno pojačanje za narednu sezonu. Iako su pregovori utihnuli tokom leta, najnovije informacije ukazuju da su se pregovori ponovo pokrenuli, a Kaminski bi mogao da postane ključna figura kao startni centar za beogradski tim.

Frenk Kaminski, bivši student univerziteta Viskonsin, već je bio na meti Partizana ranije, ali su sada pregovori dobili novi zamah. Prema pouzdanim izvorima, obnovljena runda pregovora donosi pomake i izgleda da su se kockice počele slagati za dolazak ovog Amerikanca srpskog porekla u Partizan.

Meridianbet je ovu informaciju, naglašavajući da su pregovori u toku i da bi Kaminski mogao lako postati deo Partizanovog tima ukoliko se dogovore ključni detalji.

Tokom svoje NBA karijere, Frenk Kaminski je nosio dresove timova kao što su Šarlot Hornets, Finiks Sans, Atlanta Hoksi i Hjuston Rokets. Iako su statistike tokom tog perioda bile skromne – prosečno 2,5 poena i 1,4 skoka po utakmici – Kaminski poseduje potencijal i iskustvo koje bi moglo biti od velike koristi za Partizan.

Navijači i košarkaška javnost sa nestrpljenjem iščekuju razvoj situacije i potencijalni dolazak Frenka Kaminskog u Partizan, što bi svakako dodalo dubinu i snagu timu u predstojećoj sezoni.

31
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter