0
Fudbal
nejmar

FOTO: Youtube/Screenshot

„RONALDA SU NAZVALI LUDIM, ALI ON JE SVE POKRENUO“: Nejmarov prvi intervju po dolasku u Saudijsku Arabiju! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.23 u 14:16

„Uzbuđen sam da pišem istoriju.“

Brazilski fudbaler Nejmar je dao svoj prvi intervju od momenta kada je Pari Sen Žermen zamenio saudijskim Al Hilalom. Nejmar je stavio potpis na dvogodišnji ugovor vredan1 50 miliona dolara po sezoni, prema navodima svetskih medija.

Osim impresivnih finansijskih zahteva koji su ispunjeni, Nejmar je dobio i luksuznu vilu sa 25 soba i pet članova ličnog osoblja, tri superautomobila, ličnog vozača dostupnog 24 sata dnevno, privatni avion.

Pored toga, Brazilac će biti nagrađen raznim bonusima, među kojima se ističe 80.000 dolara za svaki trijumf, kao i 500.000 dolara za svaku objavu na društbenim mrežama u svrhu promocije Saudijske Arabije.

– Verujem da je konkurencija važna, zato sam i došao u ovu ligu. Očigledno je da je to ogromna promena, ali je i novi izazov. Uzbuđen sam da pišem istoriju. Verujem da je Kristijano Ronaldo sve ovo pokrenuo, a svi su ga nazivali ludim, ovakvim i onakvim. Danas vidite kako liga raste sve više i više – rekao je Nejmar, a potom je istkaao da je dolazak raznih fudbalskih zvezda pomogao i njemu da se odluči na ovaj potez:

– Naravno da je to pomoglo u mojoj odluci. Uzbudljivo je sresti vrhunske igrače u drugim timovima. To oduševljva, motiviše da igraš bolje. A kada igraš protiv Ronalda, Benzeme i Firmina uzbuđenje je još veće. Srećan sam što sam došao u ovu ligu. Biće divno igrati protiv njih. Biće fantastično.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter