0
ATP

FOTO: Sport Klub/Screenshot

NOVAK O NAREDNOM PROTIVNIKU: ‘Lepo je što se Gael vratio posle mnogo povreda, radujem se sudaru veterana!’

Objavljeno: 17.08.23 u 12:25

Biće ovo uzbudljiv susret.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković će u osmini finala na turniru u Sinsinatijumu, odmeriti snage sa najstarijim učesnikom ove smotre, Gaelom Monfisom. Drugi reket sveta je istakao da se raduje sudaru veterana, da mu je drago što se vratio i da igra bolje nego ikad.

-Lepo je što se Gael vratio posle mnogo povreda. Igra bolje nego ikada, čini mi se, a godinu dana je stariji od mene. Svi pričaju o mojih 36 godina, a šta ćemo sa Gaelom. Radi neverovatne stvari, radujem se sudaru veterana. – poručio je Đoković.

Ko bude bolji iz ovog susreta ide na boljeg i deula Lajović – Fric, a meč sa Monfisom je na programu noćas od 2:30. Podsetimo, Podsetimo, Nole je u prvom susretu u Sinsinatiju odmerio snage sa Davidovičem-Fokinom, koji je u drugom setu pri rezultatu 4:3 i 1:0 u setovima za srpskog tenisera predao meč zbog bolova u leđima

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter