0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOLE NAKON SUSRETA SA FOKINOM: ‘Lepo je vratiti se na Tur sa pobedom, ali malo su pomešana osećanja!’

Objavljeno: 17.08.23 u 08:50

‘Nadam se da mogu da gradim svoju formu iz dana u dan i da dižem nivo.’

Drugi reket sveta, Novak Đoković je prošao u osminu finala turinira u Sinsinatiju, pošto je prešao prvu prepreku i vidu Davidoviča-Fokine. Španac je mora da preda meč na sredini drugog seta, pošto je osetio bol u leđima. Srpski teniser je nakon duela rekao da se nada će njegov protivnik biti spreman za Njujork.

-Na mreži mi je rekao da se radi o povredi donjeg dela leđa. Nije se oporavio od toga, ali nadam se da će biti u redu za Njujork. Nije dobro zbog publike, očekivali su da vide meč. Nadam se da mogu da gradim svoju formu iz dana u dan i da dižem nivo. – naveo je on.

Takođe, istakao je da je lepo vratit se pobedom.

-Lepo je vratiti se na Tur sa pobedom, ali malo su pomešana osećanja s obzirom da mi je protivnik predao meč u prvom gemu drugog seta. Nadam se da će se što pre oporaviti, da nije previše ozbiljna povreda, da će biti spreman za US Open. Poznajemo se dosta dobro, on je fantastičan igrač, imao je sjajnu nedelju u Kanadi, igrao je polufinale. – nastavio je Nole.

Novak nije igrao na tlu SAD dve godine zbog mera koje su tamošnje vlasti izdale, da ne mogu vakcinisani u zemlju, a njemu je drago što igra na ovom turniru.

-Dosta mečeva, verovatno ga je to fizički iscrpelo i uticalo na ovaj scenario. Meni je drago što sam se vratio u Ameriku, što imam ponovo priliku da igram ovde pred publikom koja voli tenis. Vežu me neka lepa sećanja i uspomene na ovaj teren, nadam se da će sutra biti još bolje. – poručio je Đoković.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter