2
Evrokupovi

during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIJE KOME JE REČENO, NEGO KOME SUĐENO JE: Jovanović morao dva penala istom igraču da odbrani kako bi ‘crno-beli’ prošli dalje!

Objavljeno: 17.08.23 u 23:57

 

Partizan večeras u okviru revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv azerbejdžanskog Sabaha. Prvi meč su izgubili 2:0, pa večeras imaju težak posao.

Navijači su došli da podrže izabranike Igora Duljaja u zaista velikom broju, ali bojkot ‘Grobara’ sa južne tribine i dalje traje.

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Belić, Kanute – Severina, Natho, Menig – Saldanja.

SABAH (4-3-3): Imanov – Sejdijev, Hajhudi, Čakla, Letić – Kristijan, Isajev, Til – Margarita, Nurlijev – Volkov.

Golovima Saldanje i Natha uspeo je Partizan da poravna na 2:2 i tako utakmicu odvede na penale.

PAR: Pavlović – G, Nikolić – G, Kalulu – G, Antić – G, Baždar – G,

SAB: Isajev – G, Apek – G, Nurijev – G, Kristijan – G, Alaskerov –

Alaskerov je u petoj seriji promašio penal, ali je na asistenciju pomoćnog sudije, penal ponovljen jer je Jovanović sa obe noge izašao ispred linije. Nakon ponovljenog snimka jasno se videlo da je sudija ispravno postupio.

*g – pogodak, p – promašaj

4
0

2 Komentara

  1. Aco junacino odbranio si bar tri gola u ugri i ova dva penala tvoj dolazak je pun pogodak kao i Saldanje Natho cale si samo da imas jos malo snage vise orginal nasa legenda Sasa Ilic Severina i Kalulu jos pronalaze sebe jos uvek nista od ubojitosti i brzine poceli su kao Suma koji je tek zaigrao majstorski kada se vratio iz Izraela da bi ga Stanoje otkacio na svoju ruku po meni velika greska kazni ga novcano a ne igracinu oterati hitno nam treba krilo razbijac i zadnji koji ce da sece greske bekova i da diriguje sa Kanuteom Markovicem Sanicaninom Ilicem valjda ce i nama konacno da krene

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter