1
Evrokupovi

during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IDEMO U PRODUŽETKE: Partizan nadomestio zaostatak iz Azerbejdžana! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.23 u 22:59

Mnogo bolje izgleda Partizan večeras!

Partizan večeras u okviru revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv azerbejdžanskog Sabaha. Prvi meč su izgubili 2:0, pa večeras imaju težak posao.

Navijači su došli da podrže izabranike Igora Duljaja u zaista velikom broju, ali bojkot ‘Grobara’ sa južne tribine i dalje traje.

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Belić, Kanute – Severina, Natho, Menig – Saldanja.

SABAH (4-3-3): Imanov – Sejdijev, Hajhudi, Čakla, Letić – Kristijan, Isajev, Til – Margarita, Nurlijev – Volkov.

Krenulo se atraktivno i agresivno na samom startu meča. Sabah nije bio toliko opasan, koliko je grešio Kanute i ‘nudio’ im gol. Na sreću Partizan se odbranio i potom nametnuo svoj ritam.

Pretili su ‘crno-beli’ ali je Menig nekako uvek donosio pogrešne odluke. Ipak, napadi i inicijativa su se isplatili u 34. minutu, kada je Saldanja uspeo da savlada golmana gostujućeg tima i smanji rezultat u ukupnom rezultat – 1:2.

Krenuo je u drugo poluvreme Partizan mnogo agresivnije.. Delovali su ‘crno-beli’ zaista sigurno u sebe, što je potpuna suprotnost u odnosu na prethodni duel.

Fudbaleri gostujućeg tima su koristili svaki mogući trenutak da legnu i ‘kradu’ vreme.

during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Na izuzetno lukav i neočekivan način, Natho je nasamario golmana Sabaha i poravnao na 2:2! Izraelac je još jednom pokazao o kakvom se velemajstoru radi!

Svega par minuta kasnije zapretili su gosti, ali je veoma dobro reagovao golman Jovanović!

Najveću priliku da donese pobedu Partizanu imao je mladi Ilić, kada je šutirao sa 20-ak metara, ali se prečka isprečila.

Utakmica je otišla u produžetke – 2:2.

 

1
1

1 Komentara

  1. Partizan nije jak, ali ni Azerbejdzanci nisu slabi… Kod njih novac igra.. Nas tim je pokazao karakter, tabilnost i upornost….Daleko smo od ozbiljnog tima, ali sa stoperom i zadnjim veznim mozemo znatno vise…Stoper i zadnji vezni moraju biti brzi, snazni, izdrzljivi, kvalitet na lopti.. Tandem u odbrani Stoper i mladi Ilic, koji brzo napreduje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter