2
Evrokupovi

during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI BOJKOTUJU, ALI NE I SIMPATIZERI: Vatromet obeležio početak utakmice Partizana i Sabaha! (FOTO)

Objavljeno: 17.08.23 u 21:31

Predivne scene.

Partizan večeras u okviru revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv azerbejdžanskog Sabaha. Prvi meč su izgubili 2:0, pa večeras imaju težak posao.

Navijači su došli da podrže izabranike Igora Duljaja u zaista velikom broju, ali bojkot ‘Grobara’ sa južne tribine i dalje traje. Na samom startu meča, navijači Partizana priredili su prelep vatromet, u kojem su uživali apsolutno svi prisutni.

Videćemo mogu li igrači Partizana na krilima zaista sjajne podrške da dođu do istorijskog preokreta i nadigraju nimalo naivnog rivala.

0
0

2 Komentara

  1. Oni „grobari“ sa „juga“ i nisu navijaci Partizana. Oni navijaju za SNS i Mijailovica. Pravi navijaci Partizana, bez obzira gde se nalaze, navijaju za Partizan i bore se za smenu najgore uprave, ali protiv toga da Ostoja Mijailovic zasedne na njihovo mesto. Ni Vucelic, ni Vazura, ni Mijailovic ne misle dobro Partizanu vec rade po zadatku na unistenju Partizana. Zato pozivam sve prave navijace Partizana da podrze ove momke. Svi na stadion!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da bih došao da gledam Partizan potrebno je da se ispune dva osnovna uslova . Da Jug uvek bude prazan i da posle utakmice ima redovna linija prema s. Mitrovici . Nažalost , ni voz niti bus posle deset časova ne idu u tom pravcu . Putovanje kolima je skupo i komplikovano (parkiranje, gužve ) . Poz..

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter